KOLUBARA – UB

KOLUBARA – SINĐELIĆ

Imali su naši igrači prednost koja je jednog trenutka iznosila i devet golova razlike (37 minut), ali se gosti nisu predavali. U 58. minutu imali smo prednost od četiri gola ali smo dopustili da gosti postignu tri gola i dođu na gol zaostatka. Ipak na kraju zaslužena pobeda naših rukometaša čime je stavljena tačka na prvi deo prvenstva.
Za igrača utakmice proglašen je naš Bogdan Filipović.

Opširnije…

KOLUBARA – SIVAC 69

Kada se pogleda rezultat može se pomisliti da je lako ostvarena pobeda. Međutim, dosta su se namučili naši rukometaši da bi došli do ove pobede. Otpor gostiju slomljen je u zadnjih deset minuta jer je u 50-om minutu bilo dva gola prednosti za našu ekipu.
Dobro su počeli naši rukometaši i u 22-om minutu imali smo prednost od 5 golova a u narednih pet minuta gosti postižu pet golova i stižu do izjednačenja (14:14). Utakmica je bila egal sve do pomenutog 50-og minuta.
Igrač utakmice bio je naš Damnjan Jelenić koji se upisao 8 puta u listu strelaca.

Opširnije…

KOLUBARA – CRVENKA

Vrlo kvalitetna rukometna utakmica u kojoj su na kraju slavili naši rukometaši. Vodila se velika borba od samog starta u kojem su se bolje snašli gosti iz Crvenke. U više navrata gosti su imali prednost od dva pa i jednog momenta i tri gola razlike ali su naši rukometaši uspevali da se vrate i izjednače rezultat ali nisu uspeli da povedu. I drugo poluvreme gosti su bolje počeli i stekli prednost od tri gola ali smo se trgli i serijom od četiri gola stigli i prvi put na utakmici prednost je bila na našoj strani. I tu prednost nismo ispustali do kraja utakmice.
Za igrača utakmice proglašen je naš kapiten Dušan Nenadić.

Opširnije…

KOLUBARA – SMEDEREVO

U vrlo dobroj rukometnoj predstavi naši rukometaši ostvarili su pobedu rezultatom 26:25 (10:10). Rezultatska prednost je uglavnom bila na našoj strani ali su nam gosti iz Smedereva uvek bili za petama. Jedino vodstvo imali su u 26. minutu ali se na odmor otišlo nerešenim rezultatom. U 10 minutu povredio se Vujošević ali su krtice požrtvovanom igrom nadoknadili njegov nedostatak. U drugom poluvremenu imali smo prednost sve do poslednjeg minuta kada su gosti izjednačili. Pobedonosni gol postigao je Marko Radovanović 11 sekundi pre kraja iz sedmerca a gosti su tada uzeli tajm aut. Krenuli su u napad i tri sekunde pre zvuka sirene imali su šut za nerešen rezultat ali je, večeras, odlični Stefan Martinović odbranio šut i doneo radost domaćim rukometašima.

Opširnije…