Pobeda Inđije

Poraz u Inđiji u 13 kolu Super B lige. Prvo poluvreme počelo je nervoznom igrom i naši rukometaši prvi gol postigli su u 6 minutu. Ipak, pored dosta grešaka, na odmor se otišlo sa golom zaostatka za domaćom ekipom. Šta se desili sa ekipom na početku drugog poluvremena ne znamo ali prvi gol je postignut na isteku desetog minuta dok su domaći postigli, za to vreme, šest i tada su mnogi pomislili da je utakmica rešena. Podigli su domaći prednost i na devet golova a onda su se krtice probudile i prave seriju od 5:0, da bi u 57 minutu spustili na dva gola zaostatka ali su napravljene neke greške koje su domaći kaznili i mirno priveli utakmicu kraju.
Za igrača utakmice proglašen je golman domaće ekipe Milovanović.

Sudije: Bojan Kolavčić i Ivan Kolavčić iz Beograda
Delegat: Dejan Perić iz Požege

Sedmerci: Inđija 1-0; Kolubara 5-4
Isključenja: Inđija 12 minuta; Kolubara 8 minuta.

INĐIJA: Draško; Baljak 1; Gaćinović 1; U. Živković; Marinković; Šotra 4; V. Živković; Bogojević 8; Balić 1; Jevtović 5; A. Živković; Aćimov 5; Pavković; Kočić 1; Žarković 1; Milovanović.

KOLUBARA: Beloševac; Filipović; Dijamatović 2; D. Jelenić; Kostić; Trivić 2; O. Jelenić 5; Miloš Jovanović; Maksimović; Mirko Jovanović 3; Knežević 3; Protić 4; N. Đorđević 1; Ivanović 1; Đurđević 1; Krupniković 2.