VEST

Savladan i Hercegovac

Savladan je i Hercegovac. Opuštenije smo ušli u utakmicu i domaći su imali prednost sve do polovine prvog dela igre (8:6). Krtice su tada dodale gas i prave seriju od šest uzastopnih golova i naterali domaću ekipu da devet minuta budu bez gola.

Bez pobednika u derbiju

Derbi kola završio se nerešenim rezultatom 27:27 (16:16). Osvojeni bod je veliki ali možemo žaliti i za drugim jer smo u samoj završnici utakmice napravili previše grešaka koje su nas, možda, koštale i tog drugog boda. Već u 5. minutu preuzeli smo rezultatsku prednost i imali smo i tri gola prednosti.

Pobeđen i Vrbas

Naši rukometaši ostvarili su vrlo bitnu pobedu u 15. kolu Super B lige protiv ekipe Vrbas Petrola. Poveli su naši rukometaši na startu utakmice ali su gosti vrlo brzo preuzeli vođstvo. Šest minuta pre kraja poluvremena krtice se bude i vraćaju prednost na svoj konto i na poluvreme se odlazi sa dva gola prednosti.

Nerešeno u Subotici

Naši rukometaši odigrali su nerešeno u Subotici sa ekipom Spartaka. Rezultat 24:24 (13:14). Bojažljivo smo ušli u utakmicu sa dosta grešaka i svoj prvi gol postigli smo u šestom minutu utakmice.

Pobeda protiv Lavova BP

Naši rukometaši ostvarili su sigurnu pobedu u 13. kolu Super B lige protiv ekipe iz Bačke Palanke. Gosti su se kako tako držali u prvom poluvremenu. Uz par izjednačenja prednost je bila na našoj strani.