STRUKA

TRENER

MARJANOVIĆ ALEKSANDAR

Rođen u Lazarevcu gde i počinje da se bavi rukometom 1990. god. u RK Kolubara, gde je prošao sve selekcije od mlađih kategorija do prvog tima.
Nakon završene igračke karijere u kojoj je nastupao za više beogradskih klubova kao i za vršački Kolonijal, septembra 2005. god se vraća u RK Kolubara i započinje rad kao trener mlađih kategorija. Poverena mu je generacija dečaka rođenih 1993/94 godišta i sa njima postiže zapažene rezultate u ligi mlađih kategorija Rukometnog Saveza Beograda a takođe doprinosi da ti igrači, kasnije, budu okosnice prvog tima (Trivić Milašin, Simić Aleksa, Ristić Filip, Kovačević Strahinja, Jelenić Ognjen). Potom preuzima generaciju 2001.god sa kojom takođe postiže velike uspehe od kojih je najvredniji osvajanje srebrne medalje na Internacionalnom turniru u Sloveniji Eurofest 2012.god. Velika većina igrača iz te generacije i danas brani boje RK Kolubara (Vujošević Vukašin, braća Jovanovići, Maksimović Aleksa, Ivanović Nemanja…). Prelazi u RK Studentski Grad, 2013.god., gde takođe sa mlađim kategorijama tog kluba postiže izvanredne rezultate osvajajući veliki broj medalja kako na zvaničnim takmičenjima RSS-a a tako i na domaćim i međunarodnim turnirima.
Vraća se, 2020.god., u svoj matični klub gde započinje rad sa generacijom 2009.god. a takođe se priključuje stručnom štabu prvog tima. Ove sezone poveren mu je rad sa seniorskom ekipom.

POMOĆNI TRENER

GRBIĆ MARKO

Rođen u Lazarevcu i rukomet je počeo da trenira u RK Kolubara, gde je prošao sve selekcije od mlađih kategorija do prvog tima. Za prvu ekipu nastupa od 2001. godine do 2015. godine kada prelazi u ORK Lazarevac u kojem je bio i igrač i trener. Sa ORK Lazarevac izborio je nastup u Prvoj rukometnoj ligi Srbije.
Ove sezone pozvan je da se vrati u svoj matični klub i pomogne treneru Marjanoviću u radu sa seniorskom ekipom.

KONDICIONI TRENER

STEVANOVIĆ DUŠAN

 

MEDICINSKI RADNIK

PRERADOVIĆ TODOR