STRUKA

TRENER

JELENIĆ GORAN

Sportska biografija i razvojni put našeg trenera Gorana Jelenić, u rukometu poznatijeg kao Ćira izgleda ovako:
Rođen je 1968. godine u Šapcu. Svoje prve rukometne korake napravio je u rodnom gradu 1980. godine u RK Metaloplastika. U klubu je prošao sve kategorije mlađih kategorija. U pionirskoj i kadetskoj selekciji ovog kluba bio je najbolji igrač i strelac prvenstva bivše Jugoslavije. U seniorskoj konkurenciji nastupao je za ekipe RK “Loznica”, RK “Kolubara” i RK “Šamot” u kojem i završava svoju igračku karijeru 2002. godine.
Trenersku karijeru započeo je 2003 god. kao trener ŽRK “Knjaz Miloš” gde je ostao do 2007 god. Te godine prelazi u naš klub i radi kao trener mlađih kategorija. 2017. godine vraća se na klupu RK “Šamot” a godinu dana kasnije prelazi u ŽRK “Bekament” kao pomoćni trener i u velikoj meri doprinosi razvoju i uspesima ovog kluba.
U januaru ove godine vraća se u naš klub i preuzima seniorsku ekipu kojoj će, svakako, preneti svoje bogato rukometno znanje i doprineti razvoju rukometa u našem gradu. Sa ekipom je uspeo da izbori opstanak u ligi.

POMOĆNI TRENER

MARJANOVIĆ ALEKSANDAR

Rođen u Lazarevcu gde i počinje da se bavi rukometom 1990. god. u RK Kolubara, gde je prošao sve selekcije od mlađih kategorija do prvog tima.
Nakon završene igračke karijere u kojoj je nastupao za više beogradskih klubova kao i za vršački Kolonijal, septembra 2005. god se vraća u RK Kolubara i započinje rad kao trener mlađih kategorija. Poverena mu je generacija dečaka rođenih 1993/94 godišta i sa njima postiže zapažene rezultate u ligi mlađih kategorija Rukometnog Saveza Beograda a takođe doprinosi da ti igrači, kasnije, budu okosnice prvog tima (Trivić Milašin, Simić Aleksa, Ristić Filip, Kovačević Strahinja, Jelenić Ognjen). Potom preuzima generaciju 2001.god sa kojom takođe postiže velike uspehe od kojih je najvredniji osvajanje srebrne medalje na Internacionalnom turniru u Sloveniji Eurofest 2012.god. Velika većina igrača iz te generacije i danas brani boje RK Kolubara (Vujošević Vukašin, braća Jovanovići, Maksimović Aleksa, Ivanović Nemanja…). Prelazi u RK Studentski Grad, 2013.god., gde takođe sa mlađim kategorijama tog kluba postiže izvanredne rezultate osvajajući veliki broj medalja kako na zvaničnim takmičenjima RSS-a a tako i na domaćim i međunarodnim turnirima.
Vraća se, 2020.god., u svoj matični klub gde započinje rad sa generacijom 2009.god. a takođe se priključuje stručnom štabu prvog tima.

KONDICIONI TRENER

KUBUROVIĆ SAVA

Sava Kuburović je rođen 25.04.1998. u Beogradu. Osnovnu i srednju školu završio je u Lazarevcu. Diplomirao je, ove godine, na Fakultetu sporta i fizičkog vaspitanja na kom je, trenutno, student master studija.
Od svoje osme godine počeo je da se bavi sportom i njegov izbor je bila košarka. Svoju karijeru započeo je u KK ”Kolubara” a nastupao je i u KK “Partizan”, KK “Metalac” iz Valjeva, KK “Žarkovo”, BKK “Radnički”. Svoje najbolje uspehe ostvario je igrajući za KK “Partizan”.
Sportom se i danas bavi i pored aktivnog igranja košarke radi sa klubovima i sportistima na fizičkoj pripremi.

MEDICINSKI RADNIK

PRERADOVIĆ TODOR