BLOG

Savladani još jedni Lavovi

Naši rukometaši vraćaju se iz Bačke Palanke sa pobedom. Ovoga puta pobeđeni su povratnici u superligaško društvo ekipa Lavovi BP. Rezultat 25:22 (12:12). Od starta su naši krenuli dobro i imali prednost ali su domaćini uspevali serijama da stignu našu prednost i čak i povedu.

Krtice iskopale dva boda

Krtice su u utakmicu ušle sa velikom željom da pobede Lavove i u tome su uspele prvenstveno odličnom igrom u odbrani. Od samog starta krenuli smo sa čvrstom igrom u odbrani i to je urodilo plodom jer je već posle dvadeset minuta naša prednost iznosila šest golova.

Izvučeni takmičarski brojevi

Izvučeni su takmičarski brojevi ekipa za predstojeću sezonu 2023/24. Naša ekipa u prvom kolu dočekuje ekipu SU Lavovi iz Beograda. Početak sezone planiran je za 23. septembar 2023. godine.

Pobedom završena sezona

Naši rukometaši pobedom su završili ovogodišnje takmičenje u Super B ligi. U Beogradu protiv ekipe RK Sinđelić “krtice” su slavile rezultatom 31:26 i sezonu su završile na šestom mestu.Ovo je peta pobeda u nizu.

Velikom željom i borbom do boda

Utakmica je počela minutom ćutanja zbog velike tragedije koja se dogodila u OŠ “Vladislav Ribnikar”. Početna prednost je bila na našoj strani i ona se kretala do dva gola. Gosti su poveli samo jednom u prvom poluvremenu ali se na odmor otišlo sa nerešenim rezultatom.